Naslovna Pravila korištenja

 

Opći uvjeti korištenja www.tourist-croatia.com internet stranice

Korištenjem ovih stranica prihvaćate ove odredbe o općim uvjetima korištenja te obavijesti koje se ovdje nalaze. Ako niste suglasni s ovim općim uvjetima korištenja Stranica, molimo Vas da ih ne korisite!

Opće odredbe o internet stranici www.tourist-croatia.com

Stranica nije turistička agencija koja iznajmljuje smještajne objekte u ime i za račun iznajmljivača, već koristi kao on-line katalog smještajnih kapaciteta i ostalih uslužnih djelatnosti na području države Republike Hrvatske, što podrazumjeva da stranice tourist-croatia.com služe za promociju i oglašavanje apartmana, studija, soba, hotela, hostela, vila i kampova, te ostalih usluga direktno ili indirektno vezane uz turizam.

Ograničenje na osobno, nekomercijalno korištenje

Ove Stranice namijenjene su korisnicima za osobno, nekomercijalno korištenje. Nije dozvoljeno mijenjati, kopirati, distribuirati, prikazivati, objavljivati ili na bilo koji drugi način prenositi ili prodavati bilo koju informaciju, uslugu ili proizvod koji se objavljuje na ovim Stranicama bez izričite suglasnosti njezinih vlasnika ili oglasivaca. Materijali na ovim Stranicama zaštićeni su autorskim pravima i svaka neovlaštena uporaba bilo kojeg materijala na ovim Stranicama može predstavljati povredu odredaba Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima (NN br. 167/03 i 79/07) i drugih propisa u Republici Hrvatskoj.
U slučaju povrede bilo kojih od navedenih Uvjeta, Vaše ovlaštenje za uporabu ovih Stranica automatski prestaje te sve eventualno učitane ili tiskane materijale dužni ste odmah uništiti.

Vlasništva, prava i odgovornosti

Sadržaji koji nisu u vlasništvu Vlasnika Stranice, koriste se uz odobrenje njihova autora/vlasnika te će na zahtjev autora/vlasnika bit povučeni sa stranica.

Ograničenje od odgovornosti

Stranica tourist-croatia.com prenosi isključivo podatke dobivene od strane oglašivača te Vlasnik stranice ne snosi nikakvu materijalnu ni krivičnu odgovornost ukoliko informacije o privatnom smještaju, apartmani i/ili sobe, usluzi, ne odgovaraju stvarnoj situaciji. Na portalu se oglašava isključivo ponuda privatnih oglašivača i uslužnih djelatnosti s područja Republike Hrvatske.

Vlasnik Stranice se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način bila povezana s korištenjem internetskih stranica unutar domene tourist-croatia.com Stranice, za bilo koje radnje korisnika povezanih s uporabom ili zlouporabom sadržaja tih internetskih stranica, kao i za svaku štetu koja može nastati korisniku, ili bilo kojoj trećoj strani, a u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja Stranica tourist-croatia.com.

Promjene ovih uvjeta i drugih uvjeta poslovanja Vlasnik zadržava pravo promjena navedenih uvjeta korištenja Stranica i drugih uvjeta poslovanja bez prethodne najave.